Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Start jouw gratis opleiding via detalent academy

Welkom bij Detalent Academy, waar jouw carrière in de procesindustrie begint! Ben je een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt of overweeg je een carrièreswitch? Dan biedt Detalent Academy de perfecte kans om je talenten te ontplooien. Lees snel verder!

icon scroll
  • Opleiding van 1 jaar
  • Direct een marktconform salaris
  • Gratis intern leertraject bij een bedrijf
Start jouw gratis opleiding

Ben je een starter of wil je een carrière switch maken?

Dan is een opleiding via Detalent Academy de ideale springplank voor een carrière in de procesindustrie! Je komt fulltime te werken bij één van de mooiste bedrijven in jouw regio en krijgt direct een volwaardige salaris!

Volwaardig diploma via e-learning

Studeren op ieder moment dat jij dat wil via e-learning

Wij bekostigen jouw opleiding tot procesoperator welke je via e-learning (dus op ieder moment dat jij wilt studeren, naast het werk) zal doorlopen. Je wordt hierbij online ondersteunt door een docent wanneer je vragen hebt.

Weten of jij geschikt bent voor deze opleiding?

stappenplan

Zo gaat het opleidingstraject

Capaciteitentest en kennismaking

Tijdens deze fase wordt een capaciteitentest afgenomen om te beoordelen of je over de nodige basisvaardigheden beschikt voor de functie van procesoperator. Na de test is er een kennismakingsgesprek om jouw motivatie en verwachtingen te bespreken.

1

Een intredetoets

De intredetoets is gericht op het beoordelen van je huidige kennis en vaardigheden met betrekking tot het werkgebied van een procesoperator. Dit geeft inzicht in de specifieke aandachtsgebieden die tijdens de opleiding verder ontwikkeld moeten worden.

2

Kennismaking met werkgever

Na het succesvol afronden van de intredetoets volgt een kennismaking met de werkgever. Tijdens deze ontmoeting krijg je meer inzicht in het bedrijf, de bedrijfscultuur en de specifieke aspecten van het werk als procesoperator binnen deze organisatie.

3

Je start met werken

Tijdens je 1e werkdag lopen we een ronde door het bedrijf om te kijken wat je al weet. We praten dan ook je praktijkbegeleider van het bedrijf bij. De praktijkbegeleider krijgt een account om jou te begeleiden. Je start via een inwerktraject je werkzaamheden als procesoperator en krijgt dus direct een volwaardig salaris!

4

Theorie via E-Learning

Naast je werkzaamheden begin je met een gestructureerd e-learning programma waarin de theoretische basis wordt behandeld. Als je een vraag hebt, krijg je (online) hulp van je docent. Je maakt tijdens je opleiding uiteindelijk 8 theorietoetsen.

5

Praktijkopdrachten

Je vertaalt de theorie naar de praktijk door het maken van 8 praktijkopdrachten. Dit omvat hands-on ervaring met de apparatuur en systemen die je als procesoperator zult gebruiken. Deze opdrachten worden nagekeken door je praktijkbegeleider en daarna door je docent.

6

Proeve van Bekwaamheid

Met behulp van een proeve van bekwaamheid wordt de opleiding afgesloten. De proeve van bekwaamheid duurt circa twee uur en wordt afgenomen op je werkplek. Als je geslaagd bent voor je proeve van bekwaamheid ontvang je jouw diploma.

7

Diplomering en inzetbaarheid

Na succesvolle afronding van het opleidingstraject ontvang je het officiële Procesoperator diploma. Je wordt volledig ingezet als procesoperator binnen het bedrijf en kunt je carrière in de industrie voortzetten. Eventueel zijn er mogelijkheden voor verdere specialisatie of doorgroei binnen de organisatie.

8