Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Bedrijven

ATM Renewi

Ondanks dat ATM Renewi een vrij groot bedrijf is, omschrijven de medewerkers de organisatie vooral als een familiecultuur waar sommige van hen al tientallen jaren met plezier werken. ATM heeft een open deuren beleid waarbij ze de kloof tussen kantoor en het werkveld zo klein mogelijk proberen te houden! Wil jij meer weten over deze organisatie? Klik dan snel verder!

Bekijk vacatures

Allnex

Een internationale productiefaciliteit, met het karakter van een informeel Brabants familiebedrijf: Dat is allnex! Middels traineeships wordt iedere technici binnen hun organisatie klaargestoomd, voor een allround functie in de productie. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk vacatures

Amalthea

Vanuit de productielocatie in Rijen produceert Amalthea een breed assortiment geitenkaas. De passie voor kaas van hoge kwaliteit staat centraal in het doen en denken, hetgeen ook blijkt uit het bedrijfsmotto: “Kwaliteit maak je samen!”. Heb jij altijd al willen werken in deze schone omgeving?

Bekijk vacatures

BEWI RAW

BEWI RAW is het schoolvoorbeeld van een productiebedrijf, waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. Door hun machinepark en productie te blijven optimaliseren, blijven zij up to date met de ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Wil jij meer weten over deze mooie organisatie?

Bekijk vacatures

Tronox Pigments

Tronox is een organisatie die veel waarde hecht aan de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Binnen deze organisatie ben je geen nummertje, en dat terwijl je dagelijks zo'n 300 collega's on site hebt rondlopen die samen met jou het beste uit zichzelf willen halen! Ben jij benieuwd naar demogelijkheden? Kijk dan snel verder!

Bekijk vacatures

Ducor Petrochemicals

In de petrochemie vind je dagelijks de uitdaging om veilig en schoon een mooi product te maken. Bij Ducor Petrochemicals sta je nooit stil in je ontwikkeling, en wordt jouw input gewaardeerd om de dagelijkse processen te verbeteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Ducor?

Bekijk vacatures

Huntsman

Huntsman is naar eigen zeggen de organisatie met het meest complexe productieproces van Nederland. Wil jij jezelf dagelijks blijven ontwikkelen, en iedere keer opnieuw uitdagen in deze moderne fabriek?

Bekijk vacatures

Hill’s Pet Nutrition

Bij Hill’s Pet Nutrition kom je terecht in een warme organisatie, waar iedereen elke dag zijn best doet om een zo mooi en schoon mogelijk product te maken. In de voedingsmiddelenindustrie komt dit erg nauw, en bij Hill's geen halve maatregelen! Zie jij jezelf werken in zo'n organisatie?

Bekijk vacatures

KLK Kolb Oleo

Onbedoeld kom je dagelijks in aanraking met de producten van KLK Kolb Oleo in Moerdijk. Deze vind je namelijk terug in papier, gewassenbestrijdingsmiddelen, shampoo of zelfs je telefoon. Wil je meer weten over hun organisatie?

Bekijk vacatures

Syensqo

Syensqo is onderdeel van een wereldwijde organisatie en een grote speler binnen de chemische procesindustrie. Een platte organisatie, met een informele bedrijfscultuur waarbij een ieder zijn mening belangrijk is! Wil jij meer weten over dit bedrijf?

Bekijk vacatures

Darling Ingredients

Darling Ingredients is een wereldwijde onderneming die gespecialiseerd is in het verwerken van organisch materiaal tot verschillende producten, waaronder voedingsingrediënten, voedseladditieven, diervoeding, en bio-energie. Binnen deze organisatie kun je je als techneut vollop ontwikkelen, op meerdere locaties in Nederland.

Bekijk vacatures

Prezero

Prezero is een internationale organisatie die bijdraagt aan het ontwikkelen van een circulaire economie. Heb jij altijd al willen werken in een AEC (afval-energiecentrale) waarbij je door middel van het verbranden van restafval stroom weet op te wekken? Klik dan snel verder!

Bekijk vacatures

Strukton Milieutechniek

Met een mensgerichte aanpak en hoog veiligheidsbewustzijn impact maken door actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving.

Bekijk vacatures

Stahl Europe

Stahl Europe is een groeiende organisatie, die continue op zoek is naar gekwalificeerde technici om intern verder opgeleid te worden. Heb jij altijd al interesse gehad in het werken met complexe installaties binnen de chemische procesindustrie?

Bekijk vacatures