Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Employer branding met Detalent

Employer branding is cruciaal voor organisaties om talent aan te trekken en te behouden. Het versnelt werving, verbetert retentie en leidt tot een betrokken team. Het vormt de reputatie van jou als werkgever en biedt inzicht in de bedrijfscultuur en werkomgeving. Het is een strategisch instrument om op te vallen op de arbeidsmarkt en een positieve indruk achter te laten bij huidige en toekomstige werknemers, vooral in deze steeds meer digitaliserende wereld.

  • Landingspagina in eigen huisstijl
  • Bedrijfsvideo en afbeeldingen
  • Social media campagnes
Versterk je werkgeversmerk

Landingspagina in eigen huisstijl

Wanneer u gebruikt maakt van de employer branding campagne, creëren wij een landingspagina in uw eigen huisstijl. Hier zullen wij de belangrijkste informatie en uw onderscheidend vermogen als werkgever op een aantrekkelijke manier presenteren. Alle ingezette advertenties leiden naar de landingspagina waar de sollicitatieprocedure op een laagdrempelige manier is ingericht. 

  • Meer sollicitanten
  • Betere sollicitanten
  • Lagere wervingskosten
  • Trotse en betrokken medewerkers
'Werken bij' video

Jouw onderneming op de juiste manier in beeld gebracht

In samenwerking met één van onze partners creëren wij voor u een professionele bedrijfsvideo. Hiernaast worden er een aantal korte maar pakkende vacature video’s en afbeeldingen gemaakt. Deze content zal vervolgens worden ingezet op de landingspagina, vacature advertenties en retargeting campagnes via social media en Google ad words.

Online zichtbaarheid

Social media campagnes

Wanneer actief en latent werkzoekende de landingspagina hebben bezocht, zullen zij regelmatig uw organisatie en vacatures voorbij zien komen in de vorm van een retargeting campagne op social media en andere online kanalen. Dit zorgt voor “top of mind awareness” bij de doelgroep en zal resulteren in een hogere conversieratio. Met andere woorden; Meer kwalitatieve sollicitaties.

  • Hoger conversieratio
  • Meer kwalitatieve sollicitaties
Adviesgesprek

Klaar om te bouwen aan een onweerstaanbare organisatie voor talent?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek met ons in!