Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Op zoek naar talentvolle technici? Wij hebben ze al gesproken!

Detalent is een ambitieuze recruitment organisatie gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd van technisch talent.

Onze aanpak zet de kandidaat centraal, omdat de wensen en ambities van de kandidaat leidend zijn in deze krappe arbeidsmarkt. Wij zijn niet alleen een bemiddelaar van talent, maar bieden ze ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Detalent Academy. Op deze manier bieden wij onze kandidaten perspectief en kunnen zij doorgroeien binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn.

Bij Detalent bouwen we aan duurzame relaties met talentvolle medewerkers in samenwerking met de mooiste bedrijven. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, open en eerlijke communicatie en de oprechte toewijding richting onze kandidaten en klanten.

Voor werkgevers

Jouw eigen employer brand Vacaturepagina

Bouwen aan een onweerstaanbare organisatie voor talent? Werk aan je employer branding.

Vind je nieuwe medewerker binnen ons netwerk

Jouw ideale kandidaat hebben wij al gevonden

Neem een kijkje tussen onze zorgvuldig geselecteerde medewerkers en vind jouw ideale kandidaat.

Liever eerst even sparren?

Graag zelfs! We vertellen je graag meer over onze aanpak en kijken samen naar waar jouw behoefte ligt.

Stefan – Hoofdoperator

Bij ons eerste gesprek bleek meteen dat Detalent over de juiste expertise en netwerk beschikt. Mijn detachering periode was zeer positief: snelle respons op vragen, volledige ontzorging. Inmiddels heb ik een vast contract bij dit mooie bedrijf!

google logo

4.5 op basis van 27 reviews