Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Direct solliciteren? Laat je contactgegevens achter

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Amalthea is op zoek naar jou!

Vanuit de moderne productielocatie in Rijen produceert Amalthea een breed assortiment geitenkaas. De passie voor geitenkaas van hoge kwaliteit staat centraal in het doen en denken binnen Amalthea, hetgeen ook blijkt uit het bedrijfsmotto: “Kwaliteit maak je samen!”

Drop
hier
je CV
Binnen 1 werkdag
ontvang je
passende vacatures

Een kijkje bij Amalthea

Slide eenvoudig door een aantal sfeerimpressies van de fabriek!

Werken bij Amalthea in Rijen

Kwaliteit maak je samen!

Amalthea produceert met circa 70 medewerkers een breed assortiment half-harde geitenkaas en andere zuivel vanuit een moderne productielocatie in Rijen. Door continue inspanning op het gebied van procesverbetering en innovatie, is Amalthea steeds meer in staat waardevolle componenten van geitenmelk te benutten. Het betreft onder andere de nevenstromen wei en melkvet. In het kader van verduurzaming wordt warmte tijdens het productieproces hergebruikt en is er aandacht voor het efficiënter reinigen van apparatuur. Het kaasproductiebedrijf heeft tevens geïnvesteerd in energiezuinige installaties. Amalthea wenst in smaak en kwaliteit van de kaas én in gedrag uit te stijgen boven alle geitenkaasproducenten. Zo zijn meerdere kaassoorten die bij Amalthea geproduceerd worden de afgelopen jaren in de prijzen gevallen.

  • Direct een marktconform salaris
  • Opleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Complexe en gevarieerde werkzaamheden!
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Solliciteer als operator bij ons

Als operator wordt je direct ingezet op een volwaardige functie in de ploeg, met veel verantwoordelijkheden en complexe werkzaamheden. Dagelijks leer je nieuwe dingen bij, en dit maakt jouw baan al snel erg gevarieerd!