Laat je gegevens achter

Wij vinden een passende vacature op basis van je CV.

Vacatures die je leuk vindt

Meer weten over ATM? Laat je contactgegevens achter

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ATM Renewi is op zoek naar jou!

Hier vind je alle actuele vacature’s van ATM Renewi, een van Europa’s grootste professionele verwerkers voor verontreinigde grond en teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib.

Drop
hier
je CV
Binnen 1 werkdag
ontvang je
passende vacatures
Duurzaamheid en circulaire economie

Kom werken bij Renewi!

Met 220 medewerkers verwerken we jaarlijks ongeveer 2 miljoen ton chemische reststromen, met innovatieve procestechnieken en steeds met de focus op circulariteit. Van de tonnen afval die we jaarlijks verwerken, krijgt het grootste deel een tweede leven, in de vorm van nieuwe producten of energieherwinning. Het streven is om uiteindelijk 75% van deze reststromen te recyclen

ATM en Mineralz maken beide deel uit van dezelfde divisie binnen de Renewi groep. Zo bundelen we 40 jaar expertise in afvalverwerking met innovatieve procestechnieken, steeds met de focus op circulariteit. We zijn actief in de beide stromen: inkomend en uitgaand.

  • Opleiding van 2 jaar
  • Direct een marktconform salaris
  • Gratis intern leertraject bij een bedrijf
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Solliciteer als operator bij ons!

Als operator heb je te maken met diverse werkzaamheden en processen. De verwerking gebeurt met een thermische reinigings(TRI)-, pyrolyse(Verbranding)-, slibverwerkings(4terra)- en een waterzuiveringsinstallatie. Daarnaast reinigen en ontgassen ze tankschepen in hun scheepsreinigings- en ontgassingsinstallatie!